Echipa noastra de medici stomatologi este intotdeauna in cautarea noutatilor in materie de ingrijiri dentare, pentru a va recomanda cel mai potrivit tratament pentru cazul dumneavoastra, ajutandu-va astfel sa va ameliorati starea sanatatatii dumneavoastra dentara. Credem in relatia doctor –pacient, si incercam sa cultivam increderea pacientilor nostri prin serviciile medicale oferite dar si printr-o conduita medicala ireprosabila. Suntem mandri de increderea aratata de fostii nostri pacienti, care, prin recomandari, ne-au ajutat sa ne marim portofoliul de pacienti. Este o dovada de incredere pe care o valoram si pe care dorim sa o confirmam de fiecare data cand un nou pacient ne calca pragul.

Dorind sa va oferim servicii complete, am format o echipa pentru care specializarea si formarea continua sunt prioritare ; va invitam sa ne vizitati pentru a descoperi o echipa completa si energica, gata sa isi puna la dispozitie experienta si cunostintele acumulate pe parcursul carierei lor : suntem specializati in stomatologie generala, estetica dentara, chirurgie orala si maxilo-faciala, ortodontie, endodontie, stomatologie pediatrica si parodontologie, incercand astfel sa acoperim orice fel de necesitate in domeniul tratamentelor dentare. 

De la inceputurile Diadent echipa noastra a crescut : suntem acum 8 medici, 6 asistente, 3 tehnicieni, ajutati de personalul infirmier si sustinuti de o secretara draguta, avem la dispozitie 5 cabinete, 2 sali de sterilizare, o camera de radiologie, dar si 2 sali de asteptare cu un ambient relaxant in care clasicul se imbina cu modernul. Suntem mandri ca va putem ajuta sa va recapatati zambetul sanatos folosind tehnica de ultima ora  si dorim sa contribuim la formarea si mentinerea reputatiei Iasului ca centru cultural si universitar, unde profesionalismul si seriozitatea sunt sustinute de o educatie disciplinara solida.