Personalului Diadent ii place sa dovedeasca faptul ca lucrarile executate sunt pe masura descrierilor facute. De aceea, la Diadent va oferim, pentru lucrarile facute, si un certificat de garantie. Datele acstuia variaza in functie de tratamentul oferit, dar si de indicatiile dentistului dumneavoastra in ceea ce priveste perioada de recuperare.

certificat-garantie-diadent

Termeni de plata/ Posibilitati de finantare

Clinica Diadent doreste intotdeauna sa vina in intampinarea probelmelor si doleantelor dumneavoastra. Stim ca un aspect important este si cel financiar, de aceea stabilim impreuna cu fiecare dintre dumneavoastra, inca de la inceput, planul de plata adecvat nevoilor personale, astfel incat sa fiti preveniti de costurile totale dar si de etapele de plata necesare derularii intregului tratament.

Deasemenea, clinica Diadent va pune la dispozitie posibilitatea de a plati in rate, prin intermediul unui intrument bancar (credit),  pe care il veti alege singur (doar cu asistenta noastra) astfel incat sa nu trebuiasca sa faceti compromisuri in ceea ce priveste sanatatea dumneavoastra orala.