Iata un fragment preluat din reputatul cotidian Wall Street (editia online, www.wall-street.ro)

« Potrivit unui studiu de cercetare efectuat la nivel global de revahealth.com, gradul mediu de satisfactie a persoanelor care au optat pentru programele de turism dentar a atins 84%, pacientii economisind, in medie, 4.800 de euro, adica 60% din costul unui tratament stomatologic solicitat in tara de provenienta.

Peste 95% dintre respondenti au ales aceste programe datorita costurilor scazute, factorul de decizie in alegerea clinicii fiind dat de calitatea standardelor profesionale, tehnologiile de ultima ora folosite si a posibilitatii de rezolvare a problemele dentare intr-un timp mult mai scurt. Unul dintre cei mai importanti factori […] in acest sens, este acordarea unei importante maxime pentru siguranta pacientilor, prin utilizarea sterilizatoarelor in cadrul clinicilor conform standardelor de management al calitatii.

[…] De exemplu, in Romania sunt preturi de doua sau chiar trei ori mai mici fata de regiunea vest-europeana, tratamentele fiind la aceleasi standarde de calitate cu cele din clinicile din Statele Unite sau Europa de Vest. De asemenea, perioada pe care pacientul trebuie sa o aloce pentru astfel de interventii este mult mai scurta. Astfel, estimam ca pacientii expati vor reprezenta 25% din totalul numarului de persoane care vor solicita serviciile clinicii anul acesta.»

Clinica Diadent adera la noile curente in materie de turism dentar. Daca in ceea ce priveste beneficiile financiare expertii si-au spus cuvantul, rolul nostru este de a va asigura de calitatea serviciilor oferite. De ce beneficiati apeland la clinica noastra pentru o oferta completa de turism dentar ?

Oferta de baza este compusa din rezervari la unul dintre hotelurile partenere, pe durata tratamentului, preluare de la aeroport – pana la hotel, si drum inclus pana la clinica, recomandari de vizitare a diverselor obiective turistice din Iasi si din imprejurimi. Dealtfel, Iasul este un centru cultural cu o istorie deosebita care merita descoperit in intregime.

La cerere, va vom pune la dispozitie o lista de oferte ale hotelurilor si pensiunilor cu care colaboram, insa daca dumneavoastra decideti ca ofertele noastre nu va satisfac puteti apela la oricare alt hotel din oras.

Pentru a va scapa de orice griji, pe perioada vacantei, va punem la dispozitie si o masina personala, cu un sofer – ghid, la pretul de 50 euro/zi –in care sunt incluse:taxa de drum, asigurare transport persoane, carburantul – pentru deplasarile care nu depasesc 30 de kilometri.

Partenerii nostri impartasesc aceleasi standarde de inalta calitate a serviciilor oferite ca si clinica noastra. Retineti insa ca oricare ar fi cerintele si dorintele dumneavoastra, Diadent nu va poate asigura oferirea lor decat in cazul unei cereri formale prealabile.

Profitati deci de o vacanta linistita, la preturi decente, pentru a va recastiga si zimbetul sanatos, si pofta de viata in acelasi timp !

.