Clinica stomatologica Diadent se mandreste cu faptul ca este una dintre primele clinici din zona Moldovei capabila sa ofere clientilor sai tratamente paradontale utilizand aparatura laser. Practic, tratamentele clasice – care ar fi putut presupune si interventii chirurgicale sunt inlocuite cu tratamentele laser, ducand astfel la eliminarea sangerarilor sau a complicatiilor postoperatorii, cu tratamente rapide si total nedureroase, fara sa fie nevoie de incizii sau suturi. 

Tratarea cazurilor de gingivita sau de parodontita devin astfel doar « o plimbare la medic », convingandu-i pana si pe cei mai pretentiosi sau tematori dintre pacienti. 

Deasemenea, includem in lista de servicii de terapie laser, cu efecte analgezice si antiinflamatoare, care ajuta la o mai buna recuperare, favorizand procesul de vindecare a locului asupra caruia s-a intervenit chirurgical si care scade in acelasi timp riscul unei recidive. Daca sunteti interesati de mai multe detalii in ceea ce priveste tehnologia in cauza, va rugam sa consultati si sectiunea TEHNOLOGII