Albire dentara Iasi – performanta laser in stomatologie

implant dentar Iasi, chirurgie dentara Iasi

Dorința noastră ca medici stomatologi este să prevenim și să tratăm afecțiunile orale, menținând longevitatea dinților naturali, dar și să oferim pacienților noștri un zâmbet alb strălucitor.

Suntem în permanență în căutarea și dezvoltarea de metode și proceduri prin care putem oferi aceste rezultate fiecăruia dintre pacienții noștri.

Albirea cu laser în doar douăzeci de minute, fără nicio sensibilitate, a făcut ca dorința de a înfrumuseța zâmbetul rapid și în mod non-invaziv să devină realitate.

Majoritatea pacienților doresc dinți mai luminoși, fără disconfort. Acum, prin albirea dentară laser, putem obține în sfârșit dinți mai albi, în mod confortabil.

Laserul EpicX Biolase la Diadent

Laserul cu diodă EpicX de la Biolase este una dintre cele mai versatile și performante piese de tehnologie utilizate în plan mondial.

Folosind cele mai noi tehnologii laser, EpicX este singurul laser cu diodă aprobat pentru proceduri ale țesuturilor moi, albirea dinților și terapia durerii.

Cum se poate ca un dispozitiv să rezolve o varietate atât de mare de probleme? Ei bine, totul este posibil datorită a două caracteristici importante: frecvența reglabilă a laserului și capetele de tratament  interschimbabile, care îi schimbă imediat funcția.

Procedeul de albire dentară Iași, cu laser, se efectuează în doar 20 de minute, de la început până la sfârșit fără sensibilitate.

Calea catre un zambet mai alb si stralucitor este albirea dintilor cu laser

Oamenii care au dinții albi zâmbesc foarte des, pentru că se sunt încrezători în frumusețea zâmbetului lor.

Știai că laserele dentare pot fi utilizate în albirea dinților?

Albirea dinților cu laser este o modalitate excelentă de a crea un zâmbet frumos, fără sacrificarea sănătății dinților, dar și o cale spre a te simți mai încrezător în zâmbetul tău.

Laserul dentar cu diodă EpicX de la Biolase este o metodă dovedită de a crea un zâmbet perfect prin intermediul tehnologiei avansate de albire cu laser.

În ultimii câțiva ani, albirea dinților a devenit foarte populară din cauza a cât de ușor este de accesat de pe rafturile magazinelor universale. Cu toate acestea, tratamentele de albire sunt de durată, neplăcute, nu sunt atât de eficiente și mai ales, riscante, ca orice procedură ce afectează dinții, efectuată fără supraveghere stomatologică.

Laserul dentar EpicX, pe de altă parte, s-a dovedit că albește dinții cu până la 6-8 nuanțe, într-o medie de douăzeci de minute, în siguranța cabinetului stomatologic. Sistemul de albire dentară cu laser EpicX utilizează o piesă de mână specială pentru a dispersa lumina laser asupra dinților ce necesită albire.

Mai degrabă decât laserele în stil James Bond la care se gândesc mulți oameni, EpicX folosește o lumină laser difuză pentru a albi dinții.

Când utilizezi un sistem de albire cu laser, sub supraveghere medicală, într-o clinică stomatologică, precum Diadent Iași, ai potențialul de a obține cel mai alb zâmbet pe care l-ai avut vreodată. Viteza și longevitatea acestui sistem îl fac o metodă foarte eficientă de albire a dinților.

Alte metode de pe piață utilizează proceduri care pot dura săptămâni până la obținerea rezultatelor pe care albirea cu laser le produce într-o singură ședință.

Alte metode de albire a dinților pot produce rezultate pe care numai tu o să le observi. După albirea cu laserul dentar EpicX, vei vedea rezultate cu 6-8 nuanțe mai deschise!

Echipa clinicii Diadent iti infrumuseteaza zambetul, prin unele dintre cele mai moderne tehnologii, cu rezultate vizibile si în mod noninvaziv.

Clinica Diadent Iasi

SUNTEM AICI PENTRU A CONTRIBUI LA SĂNĂTATEA TA ORALĂ


Program:
Luni – Vineri: 08:00 – 20:00
Sambata si Duminica: Închis
coroana dentara Iasi, fatete dentare Iasi, estetica dentara

Fatete dentare – pro si contra

Argumentele pro și contra sunt esențiale pentru înțelegerea opțiunilor tale de restaurare dentară. Fațetele dentare sunt piese protetice delicate, subțiri, ceramice, care sunt fixate pe

implant dentar Iasi, chirurgie dentara Iasi

Coroane dentare sau fatete dentare?

De multe ori pacienții clinicii noastre stomatologice din Iași ne întreabă ce tratament este mai potrivit pentru ei: Coroane dentare sau fațete dentare? Unii oameni