"Pentru a fi desăvârşite, arta şi meşteşugul medicinii trebuie să izvorască din dragoste."

Povestea noastră

Clinica Diadent a fost înființată acum 25 de ani, din dorința de a aduce pacienților servicii medicale stomatologice de înaltă calitate, care respectă tendințele internaționale în materie.

Treptat, ne-am lărgit echipa și am crescut, atât numeric cât și profesional. Credem cu tărie că procesul de învățare și perfecționare a actului medical nu se oprește niciodată.

În prezent suntem o echipa multidisciplinară și oferim servicii medicale pe toate ramurile stomatologiei. 

Experiența în domeniu și participarea constanța la diverse cursuri și congrese internaționale ne aduce față în față cu tot ceea ce este nou în medicină dentară și ne pune în tema cu ultimele descoperiri referitoare la tehnici de lucru și tehnologii inovatoare.

Toate acestea le punem în slujba dumneavoastră de fiecare dată când apelați la noi, din respect pentru dumneavoastră dar și din pasiune pentru ceea ce facem.

Va invităm să regășiți, într-o atmosferă deosebită, în stil clasic, printre cele mai noi dotări existente pe piață: cele cinci cabinete, sala de radiologie, sălile de sterilizare care dispun de toată aparatură necesară pentru a va simți îngrijiți în siguranță.

Suntem localizați în centrul Iașului, aproape de Gara Centrală, dar și de zona Copoului, într-o clădire de patrimoniu (de la începutul secolului trecut) căreia am ținut cu tot dinadinsul să îi respectăm arhitectură, încercând să recreăm ceva din atmosfera să originală.

Implant Dentar Iasi Diadent
Servicii Stomatologice Iasi Diadent