implant dentar Iasi, chirurgie dentara Iasi
Echipa Diadent utilizează tehnologii avansate pentru a te ajuta să obții zâmbetul pe care ți l-ai dorit întotdeauna.

Fațetele dentare reprezintă tratamentul de estetică dentară cu efectele cele mai deosebite, într-un timp scurt.

O fațetă dentară este o piesă protetică foarte delicată, dar rezistentă, care se aplică pe smalțul dintelui, pe partea exterioară, vizibilă, a unui dinte, pentru a-i schimba în bine aspectul estetic și a-ți înfrumuseța zâmbetul.

Fatete dentare Iasi

Tratamentele de estetică dentară necesită răbdare, minuțiozitate, materiale de calitate înaltă și trebuie să respecte regulile funcționalității.

Dacă zâmbetul tău te nemulțumește, încearcă tratamentul cu fațete dentare Iași!

Rețeta pentru succes a clinicilor Diadent are următoarele ingrediente:

 • Medici pricepuți, cu un simț estetic înalt;
 • Tehnologie digitală de proiectare a zâmbetului tău perfect – Digital Smile Design;
 • Fațete dentare de o calitate deosebită – e.max;
 • Tehnologie robotizată CAD-CAM, de frezare a fațetelor dentare.

Digital Smile Design

Digital Smile Design

Tehnologia schimbă medicina dentară zi de zi, stomatologia beneficiind din plin de noile inovații tehnologice.

În cadrul clinicilor Diadent, echipa noastră de specialiști îți poate reface complet zâmbetul!

Această tehnologie de ultimă generație ne permite să personalizăm tratamentele de estetică dentară pentru a îndeplini obiectivele tale funcționale și pentru a găsi cea mai estetică, rapidă și eficientă soluție pentru zâmbetul tău, în armonie cu trăsăturile tale fizionomice.

Acest instrument avansat de planificare a tratamentului ne oferă capacitatea de a-ți proiecta zâmbetul de vis și de a crea un plan de tratament pentru a face acest zâmbet o realitate.

Sună acum la  0232 222 300, pentru a te programa pentru o consultație de estetică dentară în clinicile Diadent și pentru a afla mai multe despre Digital Smile Design!

Digital Smile Design aduce beneficii, pentru:

 • diagnosticare corectă;
 • design foarte estetic al dinților;
 • design al zâmbetului perfect armonizat cu trăsăturile fizionomice;
 • planificare precisă a tratamentului.

Poate fi folosit pentru corectarea eroziunii dentare, a dinților decolorați sau a afecțiunilor care cauzează dinți nealiniați.

Planificarea digitala a zâmbetului perfect

Digital Smile Design utilizează un software de imagistică avansat pentru a modela varianta perfectă a zâmbetului tău pentru și a crea un plan de tratament individualizat. Există mai mulți pași implicați în acest proces:

 • consultație, fotografii intraorale, extraorale, ședință foto și investigații radiologice;
 • Digital Smile Design – proiectarea computerizată a zâmbetului ideal;
 • wax-up și mock-up – realizarea unui mulaj în ceară al noului zâmbet și probarea unor fațete temporare;
 • prezentarea și discutarea planului de tratament propus;
 • realizarea fațetelor dentare definitive;
 • pregătirea dinților prin șlefuire ușoară a smalțului dentar (pot exista și cazuri în care șlefuirea nu este necesară și fațetele de aplică prin adeziune directă) și plasarea fațetelor dentare definitive;
 • ședință foto.

Fatete dentare ceramice e.max

Fațete dentare Iași

Acestea oferă un aspect cosmetic incredibil, care oferă dinților tău luciul natural și transluciditatea unui zâmbet sănătos.

Fațetele din ceramică e.max sunt fabricate din disilicat de litiu, un tip de sticlă ceramică, obținut prin procesarea CAD-CAM, material cunoscut pentru estetica și rezistența superioară. Proprietățile sale de transluciditate și difuzie a luminii ajută a reproducerea structurii dintelui natural, astfel încât restaurarea este neobservabilă.

Beneficiile ceramicii e.max:

 • șlefuirea minimă a dinților – fațetele e.max sunt considerabil mai puternice și mai dure decât alte fațete ceramice, astfel că se șlefuiește foarte puțin din smalț. Aceasta determină un minim de disconfort și rapiditatea procedurii;
 • flexibilitate a ajustărilor – fațetele e.max pot fi mai subțiri, au grosimi cuprinse între 0,3 mm și 0,5 mm, în timp ce fațetele ceramice convenționale au o grosime minimă de 0,5 mm;
 • durabilitate ridicată – materialul fațetelor e.max este mai rezistent, oferind restaurării o durabilitate superioară;
 • aspect natural, de estetică superioară – transluciditate accentuată, similară smalțului natural.

Tehnologie CAD-CAM

Fațete dentare Iași cu tehnologie digitală

Utilizarea tehnologiei CAD-CAM a permis fabricarea restaurărilor ceramice în mod eficient și cu rezultate previzibile. Succesul tratamentului cu fațete dentare Iași este mijlocit prin intermediul tehnologiei computerizate și robotizate.

CAD provine de la „computer-assisted design” (design computerizat), iar CAM provine de la “computer-aided manufacturing” (frezare robotizată).

Utilizarea CAD-CAM în zilele noastre este un instrument util care permite prelevarea de amprente digitale, proiectarea digitală ca parte a planificării tratamentului și elaborarea restaurărilor monolitice pentru materialele ceramice, utilizate cel mai recent în domeniul fațetelor ceramice.

Sistemul CAD-CAM este folosit pentru prelucrarea ceramicii e.max sau a materialelor similare, avantajul restaurărilor rezultate fiind rezistența lor, care poate fi de peste cinci ori mai puternică decât cea a fațetelor ceramice clasice.

 

Tratamentul cu fatete dentare Iasi are potentialul de a iti reface zambetul si de a-ti infrumuseta fizionomia.

Iti stam la dispozitie pentru consultatii si tratamente de estetica dentara moderna in cadrul clinicilor stomatologice Diadent.

Clinica Diadent Iași

 

SUNTEM AICI PENTRU A CONTRIBUI LA SĂNĂTATEA TA ORALĂ


Program:
Luni – Vineri: 08:00 – 20:00
Sambata si Duminica: Închis
coroana dentara Iasi, fatete dentare Iasi, estetica dentara

Fatete dentare – pro si contra

Argumentele pro și contra sunt esențiale pentru înțelegerea opțiunilor tale de restaurare dentară. Fațetele dentare sunt piese protetice delicate, subțiri, ceramice, care sunt fixate pe

implant dentar Iasi, chirurgie dentara Iasi

Coroane dentare sau fatete dentare?

De multe ori pacienții clinicii noastre stomatologice din Iași ne întreabă ce tratament este mai potrivit pentru ei: Coroane dentare sau fațete dentare? Unii oameni