Diadent

Reabilitare orală All-on-4 / All-on-6

De la edentat total la zâmbet perfect cu sistemul All-on-4 / All-on-6

Pentru pacientii edentati purtatori de proteze dentare mobile exista acum solutia unei protezari totale FIXE pe implanturi. Renuntam la protelele mobile inconfrotabile, inestetice si neigienice in favoarea unei danturi fixe, pe 4 sau 6 implanturi pozitionate corespunzator (implanturile sunt mai lungi, iar cele laterale sunt inserate în unghi de 45 grade, indiferent de arcadă, evitându-se astfel sinusurile, nervul alveolar, canalul mandibular sau gaura mentoniera și oferind o stabilitate mai mare si distributia corecta a fortelor masticatorii).

Imediat dupa manopera chirurgicala (insertia implanturilor) medicul protetician va inregistra toti parametrii necesari si impreuna cu tehnicianul dentar va realiza o proteza provizorie de lunga durata, dintr-un material dur, rezistent. Pacientul va purta aceasta proteza 3-6 luni pana la integrarea completa a implanturilor si stabilizarea completa a profilului gingival si osos.

O solutie ideala si rapida

In urma examenelpor complementare (radiografie, CBCT, examen intraoral etc) medicul chirurg va masura si aprecia oferta osoasa a pacientului (cantitate, grosime, latime, densitate) si va determina numarul necesar de implanturi si pozitia ideala de insertie a acestora.

proteza dentara Iasi, dinti zirconiu Iasi, coroane ceramice pe implant Iasi

Etapa 1

Consultația inițiala si radiografia 3D realizata in clinica noastra, pe baza carora vom stabili planul de tratament.

proteza dentara Iasi, dinti zirconiu Iasi, coroane ceramice pe implant Iasi

Intervenția chirurgicală este realizată sub anestezie locală sau sedare intravenoasă astfel încât pacientul sa nu simta nici un disconfort în timpul procedurii.

Imediat dupa manopera chirurgicala (insertia implanturilor) medicul protetician va inregistra toti parametrii necesari si impreuna cu tehnicianul dentar vor realiza o proteza provizorie de lunga durata, dintr-un material dur, rezistent. Pacientul va purta aceasta proteza 3-6 luni pana la integrarea completa a implanturilor si stabilizarea completa a profilului gingival si osos.

Etapa 2

Dupa o perioada de 3-6 luni se vor verifica implanturile dentare in cavitatea orala, pentru a ne asigura ca procesul de osteointegrare a decurs corect si putem trece la pasul urmator.

proteza dentara Iasi, dinti zirconiu Iasi, coroane ceramice pe implant Iasi

Apoi urmeaza amprentarea pentru dentiția finală, moment in care, impreuna cu medicul stomatolog veti alege culoarea si materialul din care va fi realizata lucrarea definitiva.

Dupa ce soseste lucrarea definitiva, urmeza inserarea ei in cavitatea orala. Este ultima etapă, când obții noul zâmbet pe care ți l-ai dorit.

Avantaje:

ZAMBET NOU IMEDIAT – Prin aceasta metoda revolutionara de reabilitare orala pacientii obtin o dantura noua cu care pot mânca, râde, vorbi perfect normal, natural, fără nicio jenă.

clinica stomatologica Iasi, stomatologie Iasi clinica stomatologica Iasi, stomatologie Iasi

STOPAREA PROCESUL DE ATROFIERE OSOASA – Prin tratamentul cu implanturi dentare restabilim functiile oaselor maxilare si astfel se pastreaza integritatea structurilor osoase

ESTETICA SUPERIOARA – aceasta metoda imita mult mai bine dintii naturali avand astfel o estetica superioara fata de o proteza mobila.

STABILITATE – implanturile all on 4/6 sunt pozitionate in asa fel incat ele sa reziste la toate fortele din cavitatea orala, oferind rezistenta in timp si durabilitate.

Întrebări si răspunsuri

Pacientii edentati, purtatori de proteze mobile sau a caror dinti ramasi pe arcada nu mai pot fi salvati pot beneficia de interventia de reabilitare orala imediata, dar doar medicul stomatolog va hotari daca un pacient este eligibil sau nu pentru aceasta interventie. 

Aceasta interventie se realizeaza sub anestezie locala astfel incat pacientul nu simte nimic. La cererea pacientului, se poate opta pentru sedare intravenoasa/inhalosedare.

Durata interventiei este in medie intre 1 – 2 ore si se recomanda o zi de repaos la domiciliu. Fiecarui pacient al Clinicii Diadent i se ofera, la sfarsitul operatiei, o lista cu indicatii si contraindicatii si este monitorizat de catre medicul chirurg urmatoarele zile post-operator, pentru a incuraja un proces de vindecare cat mai rapid si corect.

Preturile pentru aceasta interventie difera in functie de timpul implantelor alese si materialul protezei. Pentru mai multe detalii acessati lista de preturi integrala aici.

PACHETE:

 • Pachet PREMIUM (ALL on 6)
  5200 EUR
 • Pachet PREMIUM (ALL on 4)
  4000 EUR
  DENTIUM SuperLine
 • Pachet SUPERIOR (ALL on 6)
  4600 EUR
 • Pachet SUPERIOR (ALL on 4)
  3500 EUR
  DENTIS OneQ