Diadent

Albire dentară profesională

Albirea dentară este o procedură estetica simplă și confortabilă, non-invazivă, care albește dinții cu două-trei nuanțe, într-o singură vizită în cabinetul stomatologic.

Albirea dentara profesionala este o metoda sigura si durabila. Se realizeaza cu un laser special ce nu afecteaza smaltul si este capabil sa albeasca chiar si in cazul dintilor cu coloratii moderate sau severe.

Beneficii:

fatete dentare Iasi, estetica dentara fatete dentare Iasi, estetica dentara

Etapele procedurii

  1. protectia gingivala – inainte de începerea tratamentului, medicul va izola gingiile cu un gel sau cu un o bandă de cauciuc pentru a le proteja. 
  2. aplicarea gelului de albire – medicul stomatolog va aplica apoi gelul special de albire cu peroxid de hidrogen 
  3. se proiecteaza lumina laser – cu ajutorul laserului stomatologic Biolase, medicul va proiecta lumină polarizantă timp de o oră. 
  4. rezultate vizibile dupa prima sedinta – pacientul va pleca acasa cu un zambet mai alb imediat dupa prima sedinta; in functie de caz, in special dintilor cu o coloratie foarte puternica, se recomanda doua sau trei sedinte de albire pentru rezultate mai bune.

Întrebări si răspunsuri

Albirea prosesionala in cabinetul stomatologic nu doare și nu provoaca disconfort. Datorită tehnologiei avansate și a personalului medical care controlează întreg procesul, inclusiv sensibilitatea temporară (cunoscută ca reacție adversă în special în cazul produselor folosite acasă pe cont propriu) este cu mult diminuată.

O ședință de albire dentară profesională în cabinetul medicului stomatolog poate dura până la o oră.

Este important de retinut că zâmbetul tău trebuie să fie curat și sănătos înainte de a-ți putea albi dinții. Prin urmare, sedinta de igienizare profesionala este necesara înainte de orice tratament stomatologic. Aceasta implică detartrajul cu ultrasunete, periajul profesional si air-flow; are multe beneficii dincolo de necesitatea înaintea oricărui tratament dentar.
Astfel, albirea dentara profesionala este sigura si nu prezinta nici un risc pentru smaltul dentar.

Mulți oameni doresc să aibă dinți albi, dar își fac griji cu privire la efectele secundare ale albirii dinților. Tehnicile de albire au evoluat foarte mult de-a lungul timpului, iar dacă vrei un zâmbet alb, frumos, programează-te la un consult stomatologic. Albirea dinților în cabinet este 100% sigură, utilizează tratamente aprobate din punct de vedere medical care sunt eficiente și sunt recunoscute în întreaga lume.

Smaltul dintilor nu este afectat iar gradul de albire este cel dorit. Intregul proces este atent ghidat de medici profesionisti. Este o metoda non-invaziva, procedura este de scurta durata iar rezultatele au efecte pe termen lung.

Rezultatele de dupa albirea dentara profesională pot dura și până la 2 ani, menținerea acestora fiind influențate de obiceiurile de viață pe care le are pacientul pe termen lung (fumatul sau consumul cu regularitate alimente și băuturi colorante pot afecta efectele tratamentului).

Albirea dinților poate fi repetată fără a afecta sănătatea dinților la un interval de 2 sau 3 ani.

Pretul undei sedinte este de 1500 lei. Pentru lista integrala de preturi, accesati aici.

Profita si tu de sansa de a avea un zambet mai alb, stralucitor.