Diadent

Digital Smile Design – simularea noului tau zambet

Digital Smile Design - simularea noului tau zambet

Digital Smile Design® (DSD) este o tehnologie digitală inovatoare care permite medicul stomatolog sa proiecteze zâmbetul final al pacientului înainte de începerea tratamentului. De asemenea, cu ajutorul Digital Smile Design pot fi alese forma, nuanța și dimensiunea viitoarelor lucrări protetice alese de pacient, în armonie cu proporțiile feței. 

Astfel, medicul stomatolog specialist în estetică dentară poate realiza lucrările dentare finale conform dorințelor pacientului și să îi creeze un zâmbet nou, increzator, care sa îi reflecte personalitatea.

Conceptul Digital Smile Design® se bazează pe analiza proporțiilor faciale și dentare ale pacienților și utilizează o serie predefinită de fotografii digitale de înaltă calitate pentru a înțelege relația dintre dinți, gingii, buze, zâmbet și trăsăturile feței.

Cu ajutorul softului DSD, medicul va incarca imaginile in computer si va putea accesa o galerie de forme și tipuri de structuri dentare ce pot fi aplicate pe dinții naturali din poza pacientului pentru a crea noul zâmbet. Acest lucru permite o previzualizarea a zâmbetului final al pacientului. De asemenea se pot realiza o serie de modificari privind forma si culoarea dintilor in asa fel incat zambetul final sa iasa dupa placul pacientului.

Imaginile, amprenta dentară digitală și măsurătorile sunt trimise către laboratorul dentar care va realiza fațetele sau coroanele dentare conform indicațiilor primite de la medic.

Tratamentele în care se folosește Digital Smile Design®

Digital Smile Design® este o tehnologie digitală utilizată cu succes în mai multe ramuri ale stomatologiei, precum:

  • Estetică dentară
  • Parodontologie
  • Implantologie
  • Ortodonție și chirurgie ortognatică

Dacă un pacient optează pentru un tratament de estetică dentară sau o reabilitare orală totala, protocolul Digital Smile Design îl va ajuta să obțină un rezultat mai predictibil.

În stomatologia viitorului, un domeniu în care tehnologia digitală este pe deplin integrata, Digital Smile Design® prezintă cu siguranță o abordare inovatoare în tratamentele de estetică dentară.

Unul dintre avantajele majore pe care Digital Smile Design® le oferă pacienților este acela că îi implică în crearea noului zâmbet încă de la început. Faptul că pacientul participa la designul noului sau zâmbet îi oferă mai mult confort pe toată durata tratamentului, face ca rezultatul să devină predictibil și crește gradul de încredere și comunicarea cu medicul coordonator.

Programeaza-te acum in clinica Diadent sa beneficieni de carii fara frezare!